Tuesday, October 19, 2010

Design T-Shirt Sumilau

Naaa..ada 4 design baju untuk kelab kita.. (cadangan awal) masih boley di kritik @ timbak
Yang telah di design oleh seorang designer yang super duper amatur.. Orang mekanikal adakalanya buta seni
Kalau ada design lain yang lebih gempak..Sama-sama la kita kongsi yer.. Sharing is caring baaa
Mat Noq cakap..Baju tu bior simple, but nice.. Camno tu geng ? Any comment ? Design-design ni nampak macam syok sendiri jaaa.. :-p kuikuikui

6 comments:

  1. setuju dgn eyoykyrul eyoyanamzess. aku pun vote untuk pic.2 dan pic.4. Tapi lebih kepada pic.2. hihi..

    Cadangan:
    Letak wording sumilau photography di tepi lengan baju. Kecik2 ja, sbb kalau kaum hawa yang bertudung x nampak tu di bahagian depan sbb terselindung dgn tudung. Got the idea?

    itu pun kalau tuan pengerusi & ahli setuju la.

    ReplyDelete
  2. Salam ..

    saya vote no 2 jugak ehehe..

    Cadangan : sama seperti mrs yaya.. and kalau rajin letak sekali nick name photographer..

    ReplyDelete
  3. Yaaa..cadangan yang bagus..Jangan la ikut pengerusi ja :-). Mat Noq cakap dia ada tempat baik untuk print baju..

    ReplyDelete
  4. Best gambar2 korg nih.. teruskan usaha semua.

    ReplyDelete